Inom massage arbetar vi med dessa lager Huden De stora muskelgrupperna (tex erectorspinae mm)

Massage

Eureka_logo_fyrkant

Massage är ingen lyxbehandling utan är ofta en nödvändig del av Eurekas helhetsinriktade behandlingar.

Vad innebär massageterapi?

Eurekas huvudfokus är helhetlig hälsa och vi ser på massage som en nödvändig del av både det förebyggande och behandlande arbetet som behövs för att uppnå optimal hälsa.

Massage är en av världens äldsta behandlingsformer och finns i olika varianter med skilda filosofier runt om i världen. Massage är en naturlig behandlingsform där massörens händer är det viktigaste redskapet. Beröring av hud framkallar produktion av olika hormoner tex endorfiner och oxytocin  (som kan vara smärtdämpande och humörhöjande). Massage kan därför vara positivt vid både fysiska och mentala besvär.

Passar det mig?

På vår Eureka klinik har vi kvalificerade och erfarna massageterapeuter och massörer som har ett nära samarbete med våra kiropraktorer och fysioterapeuter för att uppnå bästa behandlingsresultat. Oavsett om du kommer med en önskan om en lugn och rogivande djupgående behandling mitt i vardagsstressen eller om du har specifika besvär i muskler och bindväv, kommer våra terapeuter skräddarsy behandlingen för att ge dig det du har behov för.

Olika metoder används av våra massörer för att mjukgöra muskler och bindväv samt öka cirkulationen. Här är några av de metoder våra massörer använder sig av:

  • Triggerpunktbehandlingar (muskelknutar)
  • Muskulering
  • Bindvävsbehandling/Revolving
  • Cirkulationsmassage
  • Strain and counterstrain (Positional Release)
  • Koppning

Ta kontakt med oss för att boka en tid eller för att få mer information om massage..